top of page
Yoga schedul

Joga za skupine in posameznike

Dobrodošli na uri joge, ki ni nikoli dolgočasna, dobrodošli na dinamični power jogi.

 

Raztegljivost ni pogoj, da se lahko pridružite našim uram joge, boste pa z njo zagotovo postali bolj raztegljivi.

Pridružite se nam na skupinskih vadbah, rezervirajte si individualno uro joge ali pa nam pošljite povpraševanje za jogo v podjetjih.

Joga v studiu Ljubljana.JPG

SLOVENIJA

 JESEN 2023

Joga v studiu za skupine

Skupinska joga v butičnem studiu v Ljubljani Glowinface Studiu (Šmartinska c. 56b, 1000 Ljubljana).

 

Mesta v skupinah so omejena (do šest vadečih) in z nakupom 3-mesečne karte si mesto v skupini rezervirate in v tem času obiskujete ure (1-krat ali 2-krat tedensko). 

VSA MESTA V SKUPINAH SO ZASEDENA. Lahko se prijaviš na čakalni seznam ali se nam pridružiš na kateri od delavnic ter tedenski meditaciji.

urnik_jesen2023.png
Anchor 1
 • Je vadba primerna za začetnike?
  Če se z jogo niste še nikoli srečali in ste čisto na začetku, bi priporočili, da se nam oglasite in morda vam bomo priporočali individualne ure joge, preden se pridružite skupini. Skupine so zaprte in zakupi se 3-mesečna karta, kar pomeni, da je napredovanje lažje in bolj spremljamo vaš napredek ter se vam posvečamo (v skupini vadi samo šest oseb), zato se bodo tudi začetniki med vadbo dobro počutili.
 • Kako izgledajo ure joge?
  Veliko je gibanja - dinamike. Seveda počivamo, ko pridemo do statičnih jogijskih položajev, vendar najdemo različne načine, kako jih povezati (bodisi s skoki, ponavljajočimi se gibi, dvigovanjem ene noge in nasprotne roke in vsem vmes). Vadbo začinimo z nekaj vajami za moč. V svoji praksi boste hitreje napredovali, če boste znali aktivirati svoje mišice in jih pravilno uporabljati. Vedno je vključenih nekaj vaj za krepitev telesa, rok, nog ali vsega naenkrat. Vsaka ura vključuje različne asane in se osredotoča na različne dele telesa – joga je vsestranska in ima toliko lepih položajev/asan. Včasih zvijamo telo, drugič se obračamo na glavo, iščemo ravnotežje (bodisi na rokah bodisi na eni nogi) in svetu pokažemo, da smo bojevniki. Ob koncu vsake ure si vzamemo čas za zelo pomemben del vadbe joge – savasano. Uporabljamo različne tehnike sproščanja in sproščamo telo bodisi leže na tleh ali pa si pomagamo z rekviziti (oporniki, bloki, stena ...).
 • Se lahko vadbam v skupini (studio) pridružim kadarkoli?
  Mesta v skupini so omejena in se hitro polnijo. Ko so zapolnjena, se vadbi ni mogoče pridružiti in lahko vas dodamo na čakalni seznam. Vsak zakupi 3-mesečno karto, kar pomeni, da ima za ta čas tudi rezervirano svoje mesto v skupini. V primeru, da je v kateri izmed skupin še prosto mesto, se lahko pridružite naknadno in cena karte se prilagodi (glede na število obiskov).
 • Kakšna je cena skupinske vadbe?
  Cenik je objavljen tukaj in krajša obrazložitev spodaj. Cena 3-mesečnega zakupa zajema obiske med 19. septembrom in 21. decembrom. V primeru obiska 1-krat tedensko zajema karta 12 obiskov (cena enkratnega obiska tako znaša 15 EUR). V primeru obiska 2-krat tedensko pa karta zajema 24 obiskov (cena enkratnega obiska tako znaša 14,60 EUR). Skupine so butične in v eni je samo šest vadečih, kar omogoča več intime in možnosti, da se vam bolj posvetimo. Za nas niste le številka. Želimo delati na kvaliteti in vam v najboljših močeh pomagati pri vaši jogijski praksi.
 • Je možno nadomeščati, če manjkam na uri?
  Prehajanje med skupinami in nadomeščanje je možno le v primeru, da v drugi skupini niso zasedena vsa mesta. V takem primeru nam pišite na mail in preverili bomo, ali je menjava možna. Odsotnosti oziroma nadomeščanja niso dobropisi, ki bi se prenašali iz sezone v sezono (ali trimesečja v trimesečje) ali kakorkoli vplivali na višino vadnine.

Individualna joga

Nalašč za tiste, ki želijo poglobiti svojo izkušnjo in znanje joge in tiste, ki jim urnik onemogoča, da bi se udeležili skupinskih vadb.

 

Pripravili bomo prilagojen program vadbe in postavili nekaj ciljev, ki nam bodo omogočili boljše spremljanje vašega napredka.

Joga ena na ena je možna online ali osebno. Če se želite dogovoriti za prvo srečanje, nam pišite na mail.

glowinstudio-115.jpg

ALSO
AVAILABLE
IN ENGLISH
(ONLINE)

V STUDIU ALI ONLINE

bottom of page