top of page
Yoga schedul

Body & Mind
delavnice

Poglobite povezavo med svojim umom in telesom in se naučite poslušati same sebe ter usmerjati svoje misli v smeri, ki vas ne bodo omejevale pri doseganju svojega potenicala.

Vsak mesec v holistični oazi sredi Ljubljane v Glowin Studiu pripravljamo različne delavnice na temo telesa in uma. Oglejte si jih nižje in rezervirajte svoje mesto v intimni manjši skupini.

55A11CEA-E776-40A5-8FEC-46A7CDBDA08F.JPG

MESEČNA MEDITACIJA

Vračanje k sebi

Pridružite se nam na 90-minutni Body & Mind delavnici, kjer se preko krajše vadbe joge in daljšega sproščanja učimo poslušati svoje telo in um ter poglabljamo povezavo med njima.

 

V studiu so na voljo vsi pripomočki, ki bodo vašo izkušnjo naredili še bolj sproščujočo (bolsterji, meditacijske blazinice za oči, ...). Potrebujete le udobna oblačila in beležko/dnevnik za zapisovanje misli.

Mesta so omejena, cenik je dostopen tukaj in prijavite se lahko preko maila s klikom na spodnji gumb.

Delavnice sproščanja

Glina in meditacija

Dotikanje gline v človeku prebuja podoben obučutek prizemljenosti. Prinaša kup senzoričnih izkušenj — diši po nečem starodavnem, na otip je mrzla, dokler je ne ogreješ s toploto svojih dlani. Le rahel dotik v njej pusti sled.

120-minutna delavnica na kateri se bomo prepustili Anji in Kim ter z daljšo meditacijo prizemljili svoje telo in um nato pa vsa svoja doživljanja izrazili preko ustvarjanja z glino.

4E929E47-FB9D-4D14-BEF9-A6F7D610ED27.JPG

GROUNDING

Glina in meditacja

Čudovita lepota dela z glino je ta, da so človekova čustva vpletena na surov in neprikrit način. Neprekinjen tok čustev je bistven za umetniško izkušnjo, kot so sanje bistvene za zdravega človeka.

 

Na delavnici vsak izdela in prejme svoj krožnik (po končani delavnici bo krožnik žgan in prejmete ga po 3 tednih). V studiu so na voljo vsi pripomočki za meditacijo ter ustvarjanje z glino. Potrebujete le udobna oblačila.

Mesta so omejena, cenik je dostopen tukaj in prijavite se lahko preko maila s klikom na spodnji gumb.

Logo_napis_biskvita.png

V sodelovanju z:

bottom of page