top of page
Yoga schedul

Body & Mind
delavnice

Poglobite povezavo med svojim umom in telesom in se naučite poslušati same sebe ter usmerjati svoje misli v smeri, ki vas ne bodo omejevale pri doseganju svojega potenicala.

Vsak mesec v holistični oazi sredi Ljubljane v Glowin Studiu pripravljamo različne delavnice na temo telesa in uma. Oglejte si jih nižje in rezervirajte svoje mesto v intimni manjši skupini.

55A11CEA-E776-40A5-8FEC-46A7CDBDA08F.JPG

MESEČNA MEDITACIJA

Vračanje k sebi

Pridružite se nam na 90-minutni Body & Mind delavnici, kjer se preko krajše vadbe joge in daljšega sproščanja učimo poslušati svoje telo in um ter poglabljamo povezavo med njima.

 

V studiu so na voljo vsi pripomočki, ki bodo vašo izkušnjo naredili še bolj sproščujočo (bolsterji, meditacijske blazinice za oči, ...). Potrebujete le udobna oblačila in beležko/dnevnik za zapisovanje misli.

Mesta so omejena, cenik je dostopen tukaj in prijavite se lahko preko maila s klikom na spodnji gumb.

Delavnice sproščanja

PSIHOLOŠKA DELAVNICA

Moč uma in kako ga povezati s telesom

Mentalna higiena je pomembna in izvajati bi jo morali na vsakodnevni ravni, a vendar marsikdo izmed nas ne ve kako in kje sploh začeti. Skrb za um se ne začne, ko gre nekaj zelo narobe, ampak v trenutku, ko se začnemo zavedati samih sebe. Začne se pri nas samih in v trenutku ko smo pripravljeni prevzeti nadzor nad svojim življenjem. Si pripravljen/a?

 

Na delavnici se bomo posvetili temam, ki so vezane na psihološko pripravo (kako v svojo rutino vpeljati tehnike, ki nam najbolj ustrezajo), iskali bomo načine, kako lahko sami najbolje poskrbimo za svoje psihično blagostanje, uravnavamo živčni in hormonski sistem, dotaknili se bomo ego stanja in napotkov, kako živeti v tem trenutku (čuječnost).

 

Poleg teorije te čaka tudi praktično delo (ki ga boš lahko prenesla/el v vsakdanje življenje): tehnike sproščanja, pisanje dnevnika, negativno razmišljanje, …)

Glina in meditacja
bottom of page